.
نحوه ویرایش فایل هاست در ویندوز،لینوکس،اوبونتو و مک (Editing the Hosts File)

گاهی اوقات ممکن است نیاز به ویرایش فایل Hosts در ویندوز،لینوکس،اوبونتو و مک در دستگاه خود داشته باشید. فایل میزبان شما ممکن است به طور مخرب در یک حمله یا به عنوان یک شوخی ویرایش شده باشد. از طرف دیگر، ممکن است فقط بخواهید دسترسی به وب سایت های خاصی را کنترل کنید یا ترافیک شبکه را کنترل کنید.

کامپیوترها از روزهای ARPANET دارای فایل های میزبان بوده اند. فایل های میزبان برای چندین دهه قبل از پیاده سازی سیستم DNS برای حل نام هاست استفاده می شدند. از آنجایی که از آنها برای کمک به وضوح نام شبکه استفاده می شد، فایل های میزبان رشد کردند و به اسناد عظیم تبدیل شدند.

مایکروسافت، اپل و سایر توسعه دهندگان سیستم عامل فایل میزبان را در اطراف نگه داشته اند، به همین دلیل است که بین ویندوز، macOS و لینوکس تفاوت بسیار کمی دارد. نحو عمدتاً در تمام پلتفرم ها یکسان می ماند. اکثر فایل های میزبان چندین ورودی برای Loopback دارند. می‌توانیم از آن برای مثال اصلی برای نحو معمولی استفاده کنیم.

قسمت اول مکانی برای تغییر مسیر آدرس است، قسمت دوم آدرسی است که می خواهید تغییر مسیر دهید و قسمت سوم نظر است. آنها را می توان با یک فاصله از هم جدا کرد، اما برای سهولت در خواندن معمولاً با یک یا دو زبانه یا مقداری معادل فاصله از هم جدا می شوند.

۱۲۷.۰.۰.۱ localhosts #loopback

اکنون اجازه دهید به دسترسی به فایل های میزبان در سیستم عامل های مختلف نگاه کنیم.

فهرست مطالب
ویرایش فایل Hosts در ویندوز ۱۰ یا ۱۱
ویرایش فایل Hosts در ویندوز ۸ یا ۸.۱
ویندوز ۷
فایل Hosts را در اوبونتو ویرایش کنید
فایل Hosts را در هر نسخه macOS تغییر دهید
چرا فایل هاست اتصالات را مسدود نمی کند؟
ویرایش فایل Hosts در ویندوز ۱۰ یا ۱۱

فایل میزبان همچنان در جدیدترین و بهترین مایکروسافت – ویندوز ۱۰ و ویندوز ۱۱ – وجود دارد، علیرغم اینکه از نظر استانداردهای کامپیوتری قدیمی است. با این حال، در شبکه های مدرن ویندوز زیاد استفاده نمی شود.

فایل host مانند سایر فایل هایی که در پوشه ویندوز یافت می شوند، محافظت می شود. برای انتقال، ویرایش یا حذف فایل به امتیازات مدیریتی نیاز دارید.

روی “File” در گوشه سمت چپ بالا کلیک کنید، “Open” را بزنید و سپس به مسیر زیر بروید:

C:\Windows\System32\drivers\etc

مطمئن شوید که انتخاب را به «همه فایل‌ها (*.*)» به جای «اسناد متنی (*.txt)» تغییر دهید. فایل میزبان پسوند فایل ندارد، بنابراین اگر فقط اسناد متنی را نمایش می دهید، نمایش داده نمی شود. پس از تغییر آن تنظیمات، فایل “hosts” را پیدا کرده و روی open کلیک کنید.

فایل هاست را با Notepad باز کنید. مطمئن شوید که آن را به “همه فایل ها” تغییر دهید.

Open the hosts file with Notepad. Make sure to change it to "All Files."

سپس می توانید فایل هاست را هر طور که می خواهید ویرایش کنید. چند کار واضح برای انجام آن وجود دارد، مانند مسدود کردن یا تغییر مسیر ترافیک اینترنت.

ویرایش فایل Hosts در ویندوز ۸ یا ۸.۱
ویرایش فایل میزبان در ویندوز ۸ و ۸.۱ اساساً مانند ویندوز ۱۰ یا ۱۱ است.

فقط Notepad را جستجو کنید، روی Notepad در لیست نتایج جستجو کلیک راست کنید و سپس “Run as Administrator” را انتخاب کنید.

هنگامی که Notepad را باز کردید، روی “File” در بالا سمت راست کلیک کنید، روی “Open” کلیک کنید و سپس به پوشه /etc/ بروید:

C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts


شما می توانید فایل هاست را مانند هر فایل دیگری ویرایش کنید. در صورت تمایل می توانید از آن برای مسدود کردن دسترسی به وب سایت ها استفاده کنید.

نکته: اگر خطایی دریافت کردید که به شما اطلاع می دهد که مجوز ندارید، در واقع Notepad را به عنوان سرپرست اجرا نکرده اید.
ویندوز ۷
ویندوز ۷

دسترسی به فایل هاست در ویندوز ۷ مانند نسخه های جدیدتر ویندوز است. باید Notepad را به عنوان مدیر اجرا کنید، به فایل host بروید و سپس آن را باز کنید.

چند راه وجود دارد که می توانید این کار را انجام دهید. اولین مورد این است که Notepad را پیدا کنید، روی آن کلیک راست کنید، روی Run as Administrator کلیک کنید و سپس به فایل hosts بروید. واقع شده است در:

\C:\Windows\system32\drivers\etc

همچنین، می‌توانید Windows+R را بزنید تا یک پنجره Run باز شود و سپس دستور زیر را وارد کنید:

notepad c:\windows\system32\drivers\etc\hosts


این دستور Notepad را به عنوان مدیر اجرا می کند و به طور خودکار فایل مشخص شده را باز می کند.

پس از باز شدن دفترچه یادداشت می توانید فایل را ویرایش کنید. در این مثال ما فیسبوک را مسدود خواهیم کرد. برای انجام این کار کافیست بعد از علامت #، عبارت زیر را وارد کنید.

توجه: شما همچنین می توانید به جای ۰.۰.۰.۰ از آدرس Loopback استفاده کنید، اما این اساساً به ترجیحات شخصی بستگی دارد.

اکنون که فایل Hosts خود را ویرایش کردید، حتما آن را ذخیره کنید.

اکنون توجه کنید که اگر بخواهیم به فیس بوک در اینترنت اکسپلورر دسترسی پیدا کنیم، نمی توانیم به صفحه دسترسی پیدا کنیم.

ما همچنین نتوانستیم در Google Chrome به آن دسترسی پیدا کنیم … (یادداشت ها را در انتها بررسی کنید). همچنین برای اطلاعات بیشتر در مورد ویرایش فایل Hosts خود، مقاله The Geek در مورد نحوه ایجاد میانبر برای ویرایش سریع فایل Hosts خود را بررسی کنید.

فایل Hosts را در اوبونتو ویرایش کنید

در اوبونتو (و اکثر توزیع‌های لینوکس) می‌توانید فایل میزبان را مستقیماً در ترمینال ویرایش کنید. می توانید از ویرایشگر خط فرمان مورد علاقه خود یا ویرایشگر متن رابط کاربری گرافیکی مورد علاقه خود استفاده کنید. برای این مثال ما از Vim استفاده خواهیم کرد، زیرا یکی از ویرایشگرهای متن سنتی در لینوکس است. مانند ویندوز، فایل میزبان اوبونتو در پوشه /etc/ قرار دارد، اگرچه در اینجا در ریشه درایو است. فایل هاست محافظت شده است و حساب کاربری معمولی شما قادر به ویرایش آن نخواهد بود.

شما باید Vim را با مقدمه sudo راه‌اندازی کنید، که از نظر مفهومی و عملکردی مشابه Run as Administrator در سیستم‌عامل‌های ویندوز است. یک ترمینال باز کنید، سپس وارد کنید:

sudo vim \etc\hosts

قبل از اجرای دستور باید رمز عبور خود را وارد کنید.

توجه: اگر پیامی دریافت کردید که به شما اطلاع می‌دهد Vim نصب نشده است، کافی است «sudo apt install vim» را در ترمینال اجرا کنید. “sudo vim \etc\hosts” را در یک ترمینال اجرا کنید.

Run "sudo vim \etc\hosts" in a Terminal.

اکنون که باز است، می‌توانیم آن را ویرایش کنیم تا فیس‌بوک را به هیچ چیز هدایت کنیم. متوجه خواهید شد که در اوبونتو نیز بخشی برای IPv6 وجود دارد.

در بیشتر موارد می توانید بخش IPv6 را نادیده بگیرید. فقط ویرایش بخش IPv4 باید کاری را انجام دهد که شما نیاز دارید

An entry in the hosts file that will block Facebook.

اکنون می توانیم فایل را ذخیره کرده و سعی کنیم به Facebook.com برویم. وقتی آدرس فایل میزبان را روی ۰.۰.۰.۰ تنظیم می‌کنید، رایانه شما نمی‌تواند به فیس‌بوک دسترسی پیدا کند و این خطا را نشان می‌دهد: «نمی‌توان وصل شد».

The browser cannot connect to Facebook.com.

توجه: اگر مرورگر شما برای استفاده از DNS از طریق HTTPS و سرور DNS خود پیکربندی شده است، ویرایش فایل میزبان احتمالاً دسترسی را مسدود نخواهد کرد.
فایل Hosts را در هر نسخه macOS تغییر دهید

در macOS، دسترسی به فایل هاست بسیار شبیه به اوبونتو است. از ترمینال شروع کنید و از ویرایشگر مورد علاقه خود استفاده کنید – حتی اگر بخواهید می تواند یک ویرایشگر متنی مبتنی بر رابط کاربری گرافیکی باشد، اما استفاده از ویرایشگر خط فرمان از ترمینال آسان تر است.

Running Vim as Sudo is the only way to access the hosts file. You'll be prompted for a password.

اجرای Vim به عنوان Sudo تنها راه دسترسی به فایل میزبان است. از شما یک رمز عبور خواسته می شود.

این فایل بسیار شبیه فایل میزبان موجود در ویندوز و لینوکس خواهد بود. دوباره فیسبوک را به ۰.۰.۰.۰ هدایت می کنیم.

The MacOS hosts file.

سافاری، درست مانند یک مرورگر در ویندوز و اوبونتو، قادر به اتصال به فیس بوک نخواهد بود.

Safari's connection to Facebook was blocked.

چرا فایل هاست اتصالات را مسدود نمی کند؟

همه مرورگرهای مدرن اصلی DNS را از طریق HTTPS (DOH) ارائه می دهند. DOH درخواست‌های DNS شما را رمزگذاری می‌کند تا نتوانند توسط اشخاص ثالثی که ممکن است جاسوسی کنند، رهگیری و خوانده شوند – به طور کلی، این یک چیز عالی است.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

پسورد فایل فشرده : yekdown.com

برای کپی کلیک کنید پسورد کپی شد، می‌توانید برای خارج کردن از فایل فشرده استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست نرم افزار

در صورتی نرم افزار، یا کرک نرم افزارتان را نمی توانید پیدا کنید، درخواست خود را برای ما ارسال کنید تا در سریعترین زمان برای شما ارسال شود.