.
نحوه بوت شدن به حالت ایمن (Safe Mode) در ویندوز ۱۰
نحوه بوت شدن به حالت ایمن در ویندوز ۱۰ یا ۸ (راه آسان) 

یکی از متداول ترین مراحل هنگام عیب یابی رایانه شخصی، بوت شدن در حالت Safe Mode است. برای مدت طولانی با فشار دادن کلید F8 این امر به دست آمده است، همه اینها با ویندوز ۱۰ و حالت تعمیر خودکار آن تغییر می کند. اما اگر حالت Safe Mode را بخواهیم چه می شود؟

اگر کلید F8 را درست در زمان مناسب فشار دهید (یا شانس داشته باشید که کلید را در هنگام راه‌اندازی هرزنامه ارسال کنید)، ممکن است ویندوز همچنان شما را به صفحه‌ای هدایت کند که به شما امکان می‌دهد وارد محیط بازیابی شوید. از آنجا، می‌توانید به حالت Safe Mode راه‌اندازی کنید (و ما کمی بعد در مورد آن محیط صحبت خواهیم کرد. مشکل اینجاست که برخی از تولیدکنندگان رایانه این گزینه را غیرفعال می‌کنند. و حتی در رایانه‌های شخصی که هنوز از آن پشتیبانی می‌کنند، راه‌اندازی ویندوز (و به ویژه انتقال بین فرآیند بوت معمولی و راه‌اندازی ویندوز) اکنون بسیار سریع‌تر اتفاق می‌افتد، شما به سختی زمان دارید که کلید را فشار دهید.

خبر خوب این است که ورود به حالت Safe Mode امکان پذیر است. این روند اکنون پنهان تر است.

توجه:

این مقاله با استفاده از اسکرین شات های ویندوز ۱۰نوشته شده است، اما تکنیک ها در ویندوز ۸ تقریباً یکسان عمل می کنند. ما هر گونه تفاوت را در جایی که رخ می دهد یادداشت خواهیم کرد.

مرحله اول: به ابزارهای عیب یابی پیشرفته در محیط بازیابی بروید

بیشتر راه‌هایی که شما به Safe Mode دسترسی پیدا می‌کنید شامل ورود به محیط بازیابی ویندوز است. محیط بازیابی شامل تعدادی گزینه عیب یابی است که Safe Mode یکی از آنهاست. نحوه رسیدن به آنجا بستگی به این دارد که آیا رایانه شما می تواند ویندوز را به طور معمول راه اندازی کند یا خیر.

گر کامپیوتر شما نمی تواند ویندوز را به طور معمول راه اندازی کند

اگر رایانه شما با راه‌اندازی با موفقیت می‌تواند به صفحه ورود به سیستم ویندوز برسد (یا در واقع می‌توانید وارد ویندوز شوید)، ساده‌ترین راه برای رسیدن به محیط بازیابی این است که کلید Shift را در حالی که روی Restart کلیک می‌کنید، نگه دارید (یا درست در سمت راست). وارد صفحه نمایش یا از منوی استارت).

همچنین می توانید از طریق برنامه تنظیمات خود به محیط بازیابی دسترسی پیدا کنید. کلید ترکیبی  Windows+I را فشار دهید تا Settings باز شود و سپس روی گزینه Update & Security کلیک کنید

در قسمت سمت چپ، به تب “بازیابی” بروید. در قسمت سمت راست، کمی به پایین اسکرول کنید و سپس بر روی دکمه “Restart Now” در بخش “Advanced Startup” کلیک کنید.

استفاده از هر یک از این روش ها (Shift+Restart یا برنامه Settings) شما را به محیط بازیابی می برد، که کمی بعد در بخش خود در مرحله دوم این فرآیند به آن خواهیم پرداخت.

اگر کامپیوتر شما نمی تواند ویندوز را به طور معمول راه اندازی کند

اگر رایانه شما دو بار متوالی ویندوز را به طور معمول راه اندازی نمی کند، باید به طور خودکار گزینه «بازیابی» را به شما ارائه دهد که به شما امکان می دهد گزینه های تعمیر پیشرفته را مشاهده کنید.

همچنین این امکان وجود دارد که بتوانید کلید F8 را در حین بوت کردن (اما قبل از اینکه ویندوز شروع به بارگیری کند) برای دسترسی به این صفحه‌ها له کنید.

مرحله دوم: از ابزارهای پیشرفته عیب یابی برای شروع حالت ایمن استفاده کنید

وقتی به ابزارهای عیب‌یابی پیشرفته (خواه با استفاده از ترفند Shift+Restart، له کردن کلید F8 یا استفاده از درایو بازیابی) برسید، به صفحه‌ای می‌رسید که به شما امکان می‌دهد به ابزارهای عیب‌یابی دسترسی داشته باشید. برای ادامه روی دکمه «عیب‌یابی» کلیک کنید.

روی دکمه «گزینه‌های پیشرفته» کلیک کنید.

در صفحه «گزینه‌های پیشرفته»، روی گزینه Startup Settings کلیک کنید.

و در نهایت، اکنون که متوجه شدید منظور ما از “مخفی” چیست، دکمه “Restart” را فشار دهید

نسخه ای از منوی آشنای Advanced Boot Options را خواهید دید. شماره مربوط به گزینه راه اندازی را که می خواهید استفاده کنید فشار دهید (به عنوان مثال، کلید ۴ را برای حالت ایمن معمولی فشار دهید).

توجه داشته باشید که اگر از ویندوز ۸ استفاده می‌کنید، ابتدا رایانه شما مجدداً راه‌اندازی می‌شود و سپس همان صفحه «گزینه‌های راه‌اندازی پیشرفته» را خواهید دید که در نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز به آن عادت کرده‌اید. از کلیدهای جهت دار برای انتخاب گزینه Safe Mode مناسب استفاده کنید و سپس Enter را بزنید تا به حالت Safe Mode راه اندازی شود.

گزینه جایگزین: ویندوز را مجبور کنید در حالت ایمن شروع به کار کند تا زمانی که تشخیص میدهید

گاهی اوقات، شما در حال عیب یابی چیزی هستید که باید چندین بار به حالت Safe Mode راه اندازی شود. اگر مجبور باشید هر بار که رایانه شخصی خود را مجدداً راه اندازی می کنید انجام دهید، گذراندن تمام مراحلی که به تازگی بیان کردیم، دردسرساز خواهد بود. خوشبختانه، راه بهتری وجود دارد.

این امر اساساً ویندوز را مجبور می کند تا هر بار که رایانه شخصی خود را مجدداً راه اندازی می کنید به حالت Safe Mode بوت شود. برای راه اندازی مجدد ویندوز به طور معمول، باید به ابزار System Configuration برگردید و گزینه را غیرفعال کنید.

حتی می‌توانید نوع Safe Mode که می‌خواهید ویندوز در آن راه‌اندازی شود را انتخاب کنید:

  • حداقل: حالت ایمن معمولی
  • پوسته جایگزین: حالت ایمن فقط با استفاده از Command Prompt
  • تعمیر اکتیو دایرکتوری: فقط برای تعمیر سرور اکتیو دایرکتوری استفاده می شود
  • شبکه: حالت ایمن با پشتیبانی شبکه
برای امتیاز به این نوشته کلیک کنید!
[کل: 0 میانگین: 0]

پسورد فایل فشرده : yekdown.com

برای کپی کلیک کنید پسورد کپی شد، می‌توانید برای خارج کردن از فایل فشرده استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درخواست نرم افزار

در صورتی نرم افزار، یا کرک نرم افزارتان را نمی توانید پیدا کنید، درخواست خود را برای ما ارسال کنید تا در سریعترین زمان برای شما ارسال شود.